Om Chandize

Chandize samarbejder bl.a. med Spreadgroup, der blev grundlagt i Leipzig i 2002 og hører i dag til blandt verdens førende indenfor e-handel med on-demand tryk på tøj og accessories. Sammen med Spreadshirt tilbyder Chandize helt unikke designs og merchandize med tryk; såsom t-shirts, trøjer, krus mm.

Vi startede Chandize, da vi ofte ikke kunne finde de helt rigtige, sjove og unikke designs vi selv gerne ville købe, og dette udviklede sig så til en større forretning med samarbejde på tværs af aldersgrupper og influencers merchandise. 

Chandize.dk er ejet af SEO SERVICE® og er at betragte som en webshop ovenpå den eksisterende forretning der har sit fundament omkring online marketing.

Ingen overproduktion takket være print-on-demand

Chandize forretningsmodel hedder print-on-demand. I modsætning til de traditionelle producenter trykker vi kun de varer, som kunderne har købt her på shoppen. Vi producerer og sælger således kun det valgte antal - fra én enkelt og op til store engrosbestillinger i samarbejde med bl.a. Spreadshirt. 

Til vores standard trykmetode, direkte digitaltryk, anvender vi bæredygtige farver, veganske farvepigmenter og en speciel vand- og strømsparende trykproces.

Langtidsholdbare produkter og tryk

Produkter af kvalitetsstoffer og -materialer har man glæde af længe - og det gør dem ekstra bæredygtige. Hver produkt testes grundigt, før vi føjer det til vores sortiment. Vi kontrollerer holdbarheden af vores tryk og stoffer i en serie af testprint samt med et antal ture i vaskemaskinen. Efter trykprocessen tester vi for eventuelle kemikalierester, for trykfarvens kvalitet samt for forarbejdningen af det enkelte produkt. Vi kontrollerer desuden regelmæssigt den feedback, vi får fra vores kunder vedrørende produkter, som har været i vores sortiment i længere tid, for på den måde at sikre en konstant produktkvalitet. Læs her hvordan du vaske tøj med tryk.

Mere om processen fra køb til levering

Vores varer bliver trykt og afsendt fra Tyskland indenfor 48 timer efter du har bestil via Chandize.dk. Du modtager din pakke fra 3 og op til 10 hverdage efter din bestilling, an på hvilken leveringsmetode du vælger.

Læs mere om levering her.